Primer encuentro de permacultura Llevant

Els permacultors de Llevant creen la Bioregió de Permacultura de Llevant.

Un moment durant la visita dels permacultors a la Huerta-Jardín del Boticario.

La localitat de Macastre acollí el passat diumenge dia 5 de maig la Trobada de Permacultura de la Bioregió de Llevant. La Huerta-Jardín del Boticario sigué l’amfitriona en aquesta ocasió i va convocar junt a Permacultura Laguar a tots els permacultors en actiu d’aquesta bioregió. La finalitat de l’esdeveniment era la de compartir experiències amb l’objectiu d’establir sinèrgies i començar junts un camí iniciat ja en altres zones de la península. La convocatòria ha estat qualificada com un èxit pel personal assistent i ja es preparen noves trobades estacionals . Cal afegir la participació dels responsables de projectes tan consolidats com ara el Bosque de Alimentos de Juan Antón Mora, Los Madroños Casa de Reposo-Escuela de Salud, l’Hort de Carmen, El Regajo, Editorial Kaicron, Permapreta: Baño Seco y Compostero, Ajardinarte y Vidamar.
Les decisions preses en la trobada seran traslladades a la Convergència Estatal de Permacultura que estarà organitzada per Permacultura Íbera i que tindrà lloc en la Longuera (Albacete) durant els dies del 16 al 19 de maig de 2019.

El próximo encuentro de permacultura llevant será del 13-15 septiembre en Permacultura Laguar

06/05/2019. D.Salinas.

Las las fotos fueron realizadas en el proyecto donde se desarrolló el encuentro la huerta-jardin del Boticario (Macastre).

En ella podemos ver el tipo de cama alta que usan con la metodología de agricultura sinergica. Son camas de 1,20 m de ancho donde entran tres tiradas de gotero incorporado y 6 líneas de cultivo asociado.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *